HET BESTUUR

(DE MENSEN DIE DE DINGEN REGELEN)

De Vespa Scooter Club Brabant wordt bestuurd door een aantal leden.
Zie onderstaand voor meer informatie.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Els Janssens
Els JanssensSecretaris
Sinds 2020 ben ik secretaris van de Vespa Scooter Club Brabant. Motor/scooter rijden loopt als een rode draad door ons leven.

In mijn jonge jaren reed ik met een Vespa P200 E. Jaren later erfde ik mijn Vespa VNB 125 waarop ik als vier jarige al ritjes achterop mee maakte.

Wendy Stads
Wendy StadsPenningmeester
Ik ben al een Vespa fan/bezitter sinds mijn 16e en ben nu 43 jaar en woonachtend in Hilvarenbeek. Ik ben ook al sinds mijn 16e lid.

Sinds 2020 ben ik de nieuwe penningmeester want ik wilde na zoveel jaar wel eens iets voor de club gaan doen.

Guido Pieters
Guido PietersRittencoördinator
Op de Vespa’s geniet ik van elke kilometer in binnen- en buitenland. Vaak met Christha in het zijspan maar ook solerend maak ik graag flinke ritten.

Als rittencoördinator van de VSCB zorg ik met veel plezier en enthousiasme, samen met de leden, voor het plannen, uitzetten en communiceren van de gezamenlijke ritten.

In het dagelijks leven ben in re-integratieconsulent en begeleid ik mensen vanuit de ziektewet terug naar de arbeidsmarkt.

Louis van de Laar
Louis van de LaarTechnisch Adviseur
Mijn naam is Louis van de Laar ik ben 62 jaar jong.
Ik ben trotse eigenaar van een Vespa sprint uit 1966. Ik ben in 2007 lid geworden van Vespa Scooter Club Brabant. Waar ik met veel plezier deelneem aan de toertochten georganiseerd door Vespa Scooter Club Brabant.
Sinds 2018 ben ik bestuurslid en neem ik het technische gedeelte op me, wat ik erg leuk vind om te doen.
Wij zoeken een
Wij zoeken een Voorzitter
Ben jij die leuke en Vespa fan die graag iets wil betekenen voor onze mooie club? Mail ons dan en we nemen vrijblijvend contact met je op

AANKOMENDE