Vroege Lente Rit

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De  eerste rit gepland voor het jaar 2021. Corona Proof!!

De VSCB organiseert al een aantal jaren de eerste zondag van de lente de “ Vroege Lente Rit”. Gezien de huidige maatregelen Covid-19 is het ook voor de VSCB helaas nog steeds niet mogelijk een evenement te organiseren.
Binnen het bestuur van de VSCB hebben wij gezocht naar een mogelijkheid waarbij wij, met in acht neming van de geldende regels, toch iets voor jullie kunnen betekenen. Wij willen jullie de route voor de Vroege Lente Rit 2021 aanbieden zodat iedereen deze alleen of met één maatje kan rijden.
Het start- en eindpunt van de route is op een locatie waar een “coffee to go” verkrijgbaar is en onderweg zijn verschillende locaties waar eten en drinken mogelijk is. Houd er rekening mee dat er ook 2 stukken onverhard in de route zijn opgenomen, deze stukken zijn gewoon goed te berijden, maar zorgen wel voor een leuke afwisseling. Natuurlijk is het mogelijk op een andere plek in de route te starten, het is en blijft een rondje. De hiervoor genoemde startlocatie is optioneel.
De route +/- 80 km door het prachtige Brabantse land, is vooraf in GPX-bestand verkrijgbaar door een mailbericht te sturen naar rittencoordinator@vespaclub.nl
De route (verkrijgbaar in GPX-bestand) is geschikt om met een Garmin systeem te navigeren, maar je kunt ook heel goed de route volgen m.b.v. een eenvoudig (gratis Appje) GPX-viewer. Dit is getest!
Voor Vespinisten die graag de route willen rijden en niet goed thuis zijn met digitaal navigeren, zoek een maatje met wie jij gezellig kunt samen rijden. Let op, alles in groepsverband: Maximaal 2 personen. Zorg ervoor ten alle tijden voldoende afstand te bewaren[1]..
De route kan links- en rechtsom worden gereden. Zo kom je de anderen tegen onderweg wat de gezelligheid weer verhoogd.
Heb je verder nog vragen, bel of mail met de rittencoördinator van de VSCB Guido Pieters 06-40765891
Start- en eindpunt: De Rustende Jager Bosschebaan 11, Biezenmortel (coffee to go).

Linksom Rechtsom
Gasterij de Merode – Spoordonk (Koffie en friet) Ong. 55 km Ong. 28 km
Tankstation Makro Best Ong. 44 km Ong 39 km
Mc Donalds/Tankstation – Best Ong. 40 km Ong. 43 km
De Friettent – Boskant Ong. 33 km Ong. 50 km
Cafetaria Het Essche trefpunt – Esch Ong. 18 km Ong. 65 km
Tankstation N65 N.v.t. Ong. 72 km
We gaan ervan uit dat iedereen zich aan de maatregelen Covid-19 houdt!!! Zo blijft het mogelijk iets te doen zonder dat wij een evenement organiseren.

Houd deze datum vrij in je agenda!!

 

[1] https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/regels-voor-binnen-en-buiten

Ga naar de bovenkant