Heerlijck Vespa

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Yes, we mogen weer gezellig afreizen naar Kampeerboerderij De Kastanjes!!

Op dit moment is de inschrijving geopend voor Heerlijck Vespa 2022, het leukste Vespa weekend van Nederland. Wil jij dit evenement absoluut niet missen schrijf je dan snel in. Het aantal inschrijvingen voor Heerlijck Vespa 2022 is namelijk gelimiteerd.Het Heerlijck Vespa weekend zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 mei 2022.

Wederom hebben we gekozen voor 2 mogelijkheden om deel te nemen aan dit evenement.  De keuze betreft een ”Passe Partout” voor het hele weekend of een ”Dagticket” voor de zaterdag.

Dit jaar kun je inschrijven via deze site> onder kopje “inschrijven” Daar vind je de 2 opties.

Of klik hier om een dagticket te kopen, of hier voor een Passe Partout.

De keuze “Passe Partout” geeft je toegang tot het gehele weekend inclusief 2 overnachtingen, 2 maal ontbijt, 2 maal diner, aantal consumptiebonnen en de georganiseerde ritten en natuurlijk een startnummer. Dit alles bedraagt € 75,=.

De keuze “Dagticket” is geldig voor de rit op zaterdag, startnummer, een aantal consumptiebonnen en het diner in de vorm van de gebruikelijke BBQ. Dit alles voor € 40,=.

 

Verdere informatie over locatie en diverse tijden ontvang je per e-mail na je inschrijving.

Voor onze Belgische vrienden werkt de betaallink helaas niet. Gelieve het bedrag over te maken op rekeningnummer NL98 INGB 0003 0375 57 onder vermelding van Heerlijck Vespa 2022 met je naam erbij. Gelieve dan ook een mail naar penningmeester@vespaclub.nl te sturen met je gegevens zodat we een goede terugkoppeling kunnen realiseren.

 

We zien jullie inschrijving en enthousiasme graag binnen komen!!

 

Team Heerlijck Vespa 2022

Ga naar de bovenkant