Wie zijn wij?

De Vespa Scooter Club Brabant, kortweg VSCB, is een van de grootste officiële Vespa clubs van Nederland. Zij is aangesloten bij de Federatie van Vespa Scooterclub Nederland en bij de Féderation Internationale des Vespa Clubs, en telt ruim 130 leden uit hoofdzakelijk Noord-Brabant.

Beschik je nu over een oude of nieuwe Vespa, motor of scooter, ben je jong of oud dit speelt voor ons Vespa Scooter Club Brabant allemaal geen enkele rol. Iedereen is welkom, die de "Vespa-spirit" aanvoelt. We organiseren van alles van toertochten tot en met sleutelmiddagen waar tips en trucs worden behandeld. Check out de site voor meer informatie en mocht je nog vagen hebben neem gerust contact met ons op. Het belangrijkste veel Vespa fun !