Wat doen wij?
We zijn een actieve club met een dynamisch bestuur. Samen met de leden organiseren we allerlei activiteiten.
Ieder jaar begint natuurlijk met een gezellige nieuwjaarsreceptie. Vaste activiteiten op de agenda zijn onder andere: de Midden-Brabantrit, de Grenzelozerit en andere.

Verder worden er sleuteldagen georganiseerd. Deze dagen worden begeleid door Vespa-experts. Dus deze dagen zijn een must voor diegene die wat meer wil weten op het technisch vlak van de Vespa. Of als jouw Vespa een gebrek vertoont kan dit op een van de sleuteldagen worden verholpen.

Naast de site kun je de VSCB ook volgen via twitter en facebook. www.twitter.com/vespaclubnl of www.facebook.com/Vespa-Scooter-Club-Brabant

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze activiteieten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ! We sturen regelmatig een e-mail met nieuwsflitsen maar ook de details, enkele dagen voordat er een activiteit plaats vindt. Hierin staan de vertrekplaats en tijd, en een korte beschrijving van het soort rit. Let op de mailinglist wordt niet gebruikt voor reclame of spam.

Kortom, de VSCB doet teveel om op te noemen!