Voor wie is de Vespa Scooter Club Brabant?

Vespa Scooter Club Brabant richt zich op alle mensen die een Vespa bezitten en hun duopassagiers. Dit houdt in dat alle types Vespa's welkom zijn. Zowel de klassiekers als de moderne Vespa's, als motorscooters en bromscooters zijn van harte welkom bij deze club. Je kunt met elke type Vespa lid worden van de club.

Dit kan dus zijn:

•Oldtimer 50 cc Vespa. Bijvoorbeeld een v50, Special, PK

•Moderne 50 cc Vespa. Denk hierbij aan een Vespa LX(V)of een Vespa S

•Oldtimer motor Vespa. Bijvoorbeeld een GL, Sprint of een PX

•Moderne motor Vespa. Denk hierbij aan een GT

•Vespa Ape

Je ziet dus dat alle Vespa’s welkom zijn bij de club. Het merendeel van de Vespa’s zijns de GS, GL, Sprint, Rally en de P 200. En nog meer, want Vespa heeft tientallen verschillende modellen Vespa Scooters gebouwd. En deze kunnen we hier niet allemaal opnoemen.

Dit wil niet zeggen dat de brommer niet welkom zijn! Er rijden altijd 50cc scooters mee. De snelheid van de gehele groep past zich aan aan de minst snelste deelnemer. Kijk dus snel op de agenda wanneer de volgende activiteit is! Mocht je meer informatie willen neem dan contact met ons op.