Vespa Scooter Club Nederland!

De Vespa Scooter Club Nederland (VSN) is een federatie van regionale Vespaclubs in Nederland waar enthousiaste liefhebbers en/of bezitters hun passie voor de Vespa delen: zowel voor nieuwe als klassieke Vespa's. De VSN bestaat al meer dan 25 jaar, behartigt de belangen van de Vespa leden en is een bindende schakel tussen de regionale Vespaclubs.
De bij de VSN aangesloten Vespaclubs zijn automatisch ook lid van de internationale Vespa World Club. De Vespa World Club is de opvolger van de FIV (Fédération des Vespaclubs). U bent welkom met een nieuwe of klassieke Vespa, zowel motor- als bromscooters, een Ape/Vespacar of een andere scooter die gemaakt is door de Piaggio fabriek zoals bijvoorbeeld de MP3.
Het plezier beleven met uw Vespa staat voorop. De regionale clubs maken dit onder meer mogelijk door tijdens toertochten gezellig samen te rijden. Dat biedt tevens de mogelijkheid om over uw enthousiasme voor de Vespa te praten met andere leden. De regionale clubstructuur geeft u de kans om ritten bij u in de buurt te rijden. Tevens organiseren de regionale clubs sleuteldagen voor de klassieke Vespa's en andere gezellige bijeenkomsten. Enkele clubs geven een eigen clubblad uit met verslagen over evenementen.
Het clubblad Wesp wordt door de VSN 4x per jaar uitgegeven en is gratis voor een ieder die lid is van een aangesloten regionale Vespaclub. Het magazine staat bol van Vespa passie, techniek, testen en actualiteit. Het is een blad voor en door Vespisten die hun Vespaliefde graag met u delen.
Via de VSN kunt u zich inschrijven voor internationale evenementen zoals de Vespa World Days. Leden kunnen hun klassieke Vespa van meer dan 25 jaar oud laten registreren in het Vespa Oldtimer Register. Elke twee jaar wordt een Vespa Oldtimer Treffen georganiseerd.
Wat is er nou leuker dan rijden met mede Vespaliefhebbers. Nederland is een aantal Vespa clubs rijk. Voor een lijst met een club bij jou in de buurt kijk even op de site van: Vespa Scooterclub Nederland voor meer informatie.