Welkom op de VSCB site.

Beschik je nu over een oude of nieuwe Vespa, motor of scooter, ben je jong of oud dit speelt voor ons Vespa Scooter Club Brabant allemaal geen enkele rol.
Iedereen is welkom, die de "Vespa-spirit" aanvoelt.
We organiseren van alles van toertochten tot en met sleutelmiddagen waar tips en trucs worden behandeld.
Check out de site voor meer informatie en mocht je nog vagen hebben neem gerust contact met ons op.
Het belangrijkste veel Vespa fun!

Vespa World Days 2017 in Celle, Duitsland

Van donderdag 22 tot zondag 25 juni 2017 vinden de Vespa World Days 2017 plaats in Celle, Duitsland.

De gegevens dienen uiterlijk 20 november aanstaande via onze secretaris bij de Vespa Scooterclub Nederland te worden aangeleverd zodat direct nadat de inschrijving in Celle wordt opengesteld deze gegevens kunnen worden doorgestuurd.

vragen wij je het inschrijfformulier te downloaden hier en op te sturen, of te mailen

Meer details zie het inschrijfformulier.

Download hier het inschrijfformulier voor de Vespa World Days 2016

Let wel, alleen leden van een van de officiĆ«le Vespa Clubs in Nederland kunnen zich hiervoor inschrijven. Ben je nog niet lid dan is dit een mooi moment !